Kako naručiti cveće?

Internet

Dostavu cveća možete naručiti iz zemlje ili inostranstva putem ove internet stranice. Ako želite poslati cveće, izaberite jedan od naših buketa na sajtu klikom na njega, potom kliknite "Poruči" i dalje popunite obrazac za poručivanje. Popunite vlastite podatke, podatke osobe koja prima cveće, vreme dostave i tekst poruke kako bismo mogli organizovati dostavu cveća. 
Ukoliko želite dobiti PDV fakturu, molimo Vas pišite na komercijala@cvecara-online.com 
 

E-mail

Možete takođe naručiti cveće emailom. Sve svoje zahteve dostavite na mail: komercijala@cvecara-online.com i naši operateri će dogovoriti sve dalje detalje sa Vama. 
 

 

Način plaćanja

Iz inostranstva

kreditnom ili debitnom karticom 
- koristeći Western Union 
- kristeći MoneyBookers 
 

Iz zemlje:

- na sve gore navedene načine 
- na račun naše firme u bilo kojoj banci. 

Prihvatamo kartice: Visa, EuroCard, MasterCard, American Express, DinersClub i mnoge druge. Link za uplatu putem kreditne kartice Vam šaljemo putem mail-a. Uplatu vršite na sajtu 2CheckOut-a, koja pruža vrhunsku bezbednost vaših podataka. Bezbedan način online kupovine. 
Korisnički podaci vezani za vlasnika kartice su zaštićeni korištenjem SSL protokola sa 128 bitnom enkripcijom (šifriranje) podataka. (Enkripcija je proces koji pretvara običan tekst u šifrirani tekst korišćenjem algoritma tajnih i javnih ključeva). Autorizacija kartice je proces u kojem sistem 2CheckOut konaktira sa kompjuterskim sistemom u banci koja je izdala karticu, i dobija potvrdu da je plaćanje moguće. 
 

 

Datum realizacije

Vi birate kada želite da dostavimo aranžman.

Na većini lokacija možemo da dostavimo cveće u roku od nekoliko sati od momenta uplate a na ostalim možemo da dostavimo u roku od jednog dana od momenta poručivanja i izvršenja uplate. 
Prilikom poručivanja navedite kada želite da cveće bude dostavljeno i mi ćemo se potruditi da dostavimo kada to vama i primaocu odgovara.