Slika cveća

DEČIJA SOBA I CVEĆE

Objavljeno:
{{post.date|format_date})}

Info:

Imati cveće u dečjoj sobi je bezbedno i verovatno neće izazvati bilo kakve probleme za vašu bebu. Cveće proizvede neku količinu kiseonika tokom dana i neke kolčine ugljen dioksida tokom noći. Iznosi ovih gasova proizvedenih iz vaze za cveće je mali i neće uticati na vašu bebu.

Novorođenčad osećaju mirise. Bebe pokazuju da mogu da identifikuju miris mleka svoje majke od nekoliko dana starosti. Ako imate veoma jaka mirisna cveće u sobi miris cveća može da zbuni bebu.

Bebe retko pokazuju alergijske reakcije, jer su rođeni sa antitelima stečena od svoje majke, u poslednjih nekoliko nedelja trudnoće. Ova antitela štite ih od razvoja alergije. Novorođenčad često kija i šmrkće, ali to je zato što su njihovi nosne šupljine malene i lako podložne kihanju, ali ne zato što su razvili alergiju.

Polen iz cveća ljiljana može pasti na odeću i posteljinu i mrljati ih. Osigurajte da vaze sa cvećem budu sto  dalje od krevetca i kreveta.

Život u velikim centrima kao što su na primer Beograd ili Novi Sad zbog veće izloženosti stresu može dodatno da optereti atmosferu koja okružuje novorođenčad, potražite rešenje i olakšanje od stresa u online cvećari, dostava pravog cveća u dečju sobu daje brze pozitivne efekte na vaše dete.